Breaking News

Brunson olayında son gelişme: ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun açıklamaları:


ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo 3 gün önce, 21 Eylül'de, ABD'li Fox News'te çalışan Rich Edson'la bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajda Türkiye ile ilgili kısımlarda Bakan Pompeo Türk hükümeti ile birçok düzeyde ve sıklıkta görüşmelerin olduğunu Brunson ve diğer ABD vatandaşlarının eve geri döneceği konusunda çok umutlu olduğunu söyledi.

Soru:Türkiye üzerine, Papaz Brunson hala orada. Son birkaç haftadır Türk hükümetiyle birlikte onu çıkarmak için yapıcı konuşmalar yapıldı mı?

Dışişleri Bakanı Pompeo:Görüşmeler, çok sıklıklta, birçok düzeyde. Daha fazla detay vermem sadece bu. Biz Pastör Brunson ve diğerlerinin Türk hükümeti tarafından dayanaksız olarak gözaltına alındığını ve onların eve dönmesi gerektiğini açıkça belirttik.

Soru:Türk hükümetiyle gerçekten ilerleme kaydedildiğinden emin misiniz?

Dışişleri Bakanı Pompeo:Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Ben daha çok uzamadan bu konuda çözüm elde edileceğinden çok umutluyum.

Kaynak:https://www.state.gov/secretary/remarks/2018/09/286137.htm …
Hazırlayan:@kamerknc, EHA News
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder